Varför Sigmastocks?

Sunrise
 • Spara mer

  Spara mer

  Fonder är dyra och sparkonton växer långsamt. Hos oss får du hjälp med att spara direkt i aktier istället för att gå via mellanhänder, till en låg och fast prenumerationsavgift. Se hur mycket mer du kan spara här.
 • Spara enkelt

  Spara enkelt

  Du behöver inte ha några förkunskaper för att använda vårt aktieverktyg. Det är lätt att komma igång med att skapa en egen strategi och aktieportfölj och du får sedan notiser för att komma ihåg att uppdatera portföljen.
 • Spara långsiktigt

  Spara smart

  Vårt aktieverktyg bygger på finansiell matematik och forskning. Därför kan vi hjälpa dig att skapa din egna smarta aktieportfölj. Ditt sparande fördelas även mellan olika branscher och bolag för trygg och långsiktig avkastning.

Vi kan sänka avgifterna med över 95% för våra långsiktiga kunder. Klassiska fonder kommer att försvinna inom 10 år.

- Nanna Stranne, grundare Sigmastocks

Ett nytt sätt att spara pengar på

Ny teknik har revolutionerat många branscher; det har blivit billigare och enklare för privatpersoner att få tillgång till bland annat musik, mat, transportmedel och boende. Med ny teknik och digitalisering finns det inte längre någon anledning för dig att ha en aktiefond, i alla fall inte på de vanligaste marknaderna. Vi har utvecklat vår tjänst för dig som vill ha hjälp med att få fram bra aktier att köpa. Aktiesparande blir både mer tillgängligt och billigare för dig som privatperson och skapar på så sätt ett helt nytt sätt att spara pengar på.

Sannolikheten att en aktie går upp eller ner är exakt lika stor om du äger den direkt eller via en fond. Däremot kan du vara säker på att fondavgifterna kommer dras, år efter år.

- Mai Thai, grundare Sigmastocks

Ett nytt sätt att bedriva finans på

Traditionellt sett har finansindustrin tyvärr kunnat ta ut extremt höga, och ofta dolda, avgifter. Vi strävar efter att göra dig självständig inom finansiell förvaltning, genom att vara ett transparent företag, där alla avgifter är klart synliga och där våra kunder själva äger sina besparingar och har full kontroll. Genom att låta modern teknik hjälpa våra kunder att få det stöd som de behöver för att de själva lätt och billigt ska kunna köpa och äga aktier kan dyra avgifter undvikas. Det blir helt enkelt finans på ett nytt sätt.

Ett nytt sätt att köpa aktier på

Vårt aktieverktyg grundas på etablerad forskning i finansiell matematik. Använd våra standardinställningar eller skapa en helt egen strategi om du redan är insatt i aktiehandel. Hos oss får du ta del av dagens tekniska möjligheter i ditt sparande. Du betalar en fast månadsavgift från 19kr och får prenumerera på vårt aktieverktyg, som hjälper dig till ett riskspritt och tryggt aktiesparande. Inga förkunskaper behövs.

Hur mycket mer kan du spara med minskade avgifter?

Skillnaden blir SEK mellan Sigmastocks
och en genomsnittsfond under den valda perioden.

Se hur vi har räknat
Vi har antagit en årlig avkastning på 6% efter inflation, för både oss och fonden. Vidare är fondens årliga avgift satt till 1,43%, vilket är snittet för en aktiefond i Sverige. Utöver detta antas fondandelsägarna indirekt betala 0,2% för fondbolagets courtage och övriga direkta eller dolda kostnader. Sigmastocks avgift är satt till 19kr/månad och kunden har beräknats betala courtage enligt Avanzas, Nordnets och Nordeas prissättning för svenska aktier.