UX-designer till Sigmastocks

Sigmastocks 2

Vill du jobba på ett prisat fintech-startup med möjligheten att förändra finansbranschen i grunden? Nu letar vi på Sigmastocks efter en UX-designer med omnejd! Som UX-designer hos oss ansvarar du för att driva arbetet med kundupplevelsen framåt och blir en viktig nyckel för vår framgång. Vid din sida finns ett engagerat team av utvecklare, kreatörer och marknadsförare. Tillsammans med dem leder du processen att skapa lösningar utifrån kundens behov; från idé och research till användartester och skisser för implementering.

Vi söker dig som är självgående och säker i din roll, men som också uppskattar att jobba i team. Vi ser gärna att du har relevant utbildning och att du arbetat som UX-designer (eller med liknande arbetsuppgifter) tidigare.

Känns rollen som klippt och skuren för dig? Skicka ditt CV och några rader om dig själv till work@sigmastocks.com

  • Start: Omgående
  • Placering: Centrala Göteborg
  • Omfattning: Heltid

Om Sigmastocks

Sigmastocks grundades 2014 och sedan dess har vi hjälpt många att ta klivet från fonder med höga avgifter till att våga spara självständigt i aktier. Med modern teknik och finansiell matematik har vi skapat en tjänst som är helt unik och som nu används av tusentals sparare.

Under våren 2018 belönades vi med en plats på den prestigefyllda 33-listan där Ny Teknik och Affärsvärlden listar de 33 mest innovativa företagen i Sverige. Inte långt innan dess blev våra grundare Mai Thai och Nanna Stranne utsedda till Årets Finansprofiler av Business Region Göteborg.