Kundomdömen

Det här säger våra kunder om oss

Innan jag började spara i Sigmastocks hade jag ganska vaga kunskaper om aktier, men jag var intresserad av investeringar och ville väldigt gärna lära mig mer. Det som är väldigt bra med Sigmastocks är att man kan minimera arbetsinsatsen genom att bara gå på deras rekommendationer, men man kan också söka upp investeringsobjekt på egen hand och bestämma själv hur portföljen ska se ut.
— Sahar, 26

Jag vill tjäna pengar på aktier som ett komplement till pensionen, men jag tycker det är tråkigt att hålla på med bevakning av bolag och aktiekurser och har inte de kunskaper som krävs för att lyckas. Därför känns det väldigt bra med en färdig form där man inte behöver vara fullt insatt i allt som händer på aktiemarknaden.
— Dan, 62

Det är ungefär som att bygga en egen fond där du fördelar risken över flera olika branscher. Innan jag bestämde mig för Sigmastocks läste jag på om tjänsten, både på hemsidan och på olika ekonomibloggar. Det finns en enkelhet i verktyget som känns väldigt trovärdig och jag lockas av att slippa fondavgifterna.
— Daniel, 29