Så går det till

  • Skapa din strategi

    Börja med att få fram din aktieportfölj genom att välja om du vill använda vår förinställda strategi, som är framtagen av forskare i vårt team, eller skapa din egen med aktieverktyget. Spara den strategi du väljer och skapa sedan ditt konto på Sigmastocks.

  • Välj ditt sparsätt

    Du kan välja att spara pengar i din portfölj månadsvis, kvartalsvis eller när du vill och har pengar över. Vi hjälper dig att komma ihåg ditt sparande genom att skicka notiser när det är dags. Du får då beräkningar på aktuella aktier att köpa enligt din strategi och vi hjälper dig även med justeringar av portföljen för att hålla den uppdaterad.

  • Köp dina aktier

    För att du ska slippa leta guidar vi dig direkt till orderläggning för rätt aktier på Nordea, Nordnet, Avanza och Skandia. Tänk på att du behöver ett konto som du kan köpa aktier på och att kostnader för courtage tillkommer. Är du ny på aktier? Läs gärna vår nybörjarguide.

Glöm inte, att spara i aktier är lätt och kul, och byter du från fonder till aktier kommer du med stor sannolikhet att göra ditt livs besparing!