Så går det till

Kom igång

  • 1. Bli kund hos oss

    Välkommen! För att komma igång med vår tjänst är första steget är att se till att du kan köpa aktier via en handelsplattform. Har du inte köpt aktier tidigare: läs vår guide för nybörjare här.

  • 2. Skapa din portfölj

    Använd vårt aktieverktyg för att enkelt skapa en aktieportfölj. Utifrån dina inställningar sorterar aktieverktyget matematiskt fram bolag som är stabila och bra prissatta. Läs mer om vårt verktyg här.

  • 3. Köp dina aktier

    För att du ska kunna spara så mycket pengar som möjligt köper du dina aktier själv på en handelsplattform. Om du använder dig av handelsplattformarna Nordea, Nordnet eller Avanza kan du enkelt göra köpen via vår hemsida, där vi lotsar dig till rätt ordersidor.

Kontinuerligt sparande

Du kan välja att spara pengar i din portfölj månadsvis, kvartalsvis, eller när du vill och har pengar över. Eftersom vårt aktieverktyg är byggt för att kunna spara regelbundet kan du som prenumerant kontinuerligt få stöd för att köpa fler aktier. Vi hjälper dig att komma ihåg att spara genom att skicka notiser med de aktier som genereras fram när det är dags.

Naturligtvis kan du också välja att spara oftare eller bara köpa aktier för att behålla dem under en längre period.

Årlig justering

Vårt verktyg är anpassat för att din portfölj bara behöver justeras en gång per år: du behöver alltså bara sälja och köpa nya aktier en gång per år. När det är dags att justera portföljen får du en notis med en beskrivning för hur det kan gå till. Att justera årligen kan låta sällan, men att byta ut aktier alltför ofta kostar mer i form av handelsavgifter än vad en eventuell högre avkastning i snitt gynnar dig. Om du vill kan du förstås ändå välja att justera portföljen oftare.