Presentkort

Star 2x

Ett års prenumeration på Sigmastocks prisplan Premium

Här byggs intresse för aktier och investeringar!

Med Sigmastocks Premium ingår fri tillgång till hela aktieverktyget, vilket innebär att du antingen kan välja Sigmastocks förinställda strategi eller gå in och skruva på nyckeltal för att skapa en helt egen strategi. Månadsspara enkelt via mail som skickas ut med beräkningar på aktier att köpa när det är dags. Du kan även sortera etiskt och ta bort bolag eller branscher som du inte vill ha. Samtliga marknader ingår.

950 kr
Välj
Aktiemarknad global

Ett års prenumeration på Sigmastocks prisplan Bas Global

All den hjälp som behövs för ett sunt och effektivt sparande i aktier!

Med Sigmastocks Bas Global ingår samtliga marknader och Sigmastocks förinställda strategi, som forskare i Sigmastocks team har tagit fram. Denna strategi har tidigare visat på god historisk avkastning, samtidigt som den ger en riskspridd och välbalanserad aktieportfölj. Månadsspara enkelt via mail som skickas ut med beräkningar på aktier att köpa när det är dags. Du kan även sortera etiskt och ta bort bolag eller branscher som du inte vill ha.

470 kr
Välj
Aktiemarknad sverige

Ett års prenumeration på Sigmastocks prisplan Bas

En utmärkt start på din väns aktiesparande!

Många känner sig bekväma med att börja spara i svenska aktier. Med Sigmastocks Bas ingår en svensk portfölj och Sigmastocks förinställda strategi, som forskare i Sigmastocks team har tagit fram. Denna strategi har tidigare visat på god historisk avkastning, samtidigt som den ger en riskspridd och välbalanserad aktieportfölj. Månadsspara enkelt via mail som skickas ut med beräkningar på aktier att köpa när det är dags. Du kan även sortera etiskt och ta bort bolag eller branscher som du inte vill ha.

182 kr
Välj
Vinster

Valfritt belopp på valfri betalplan

Ibland kan det vara svårt att välja. Gör det enkelt och lämna valet till din vän! Ditt belopp går att använda till samtliga prisplaner.

Välj
Välj ett belopp över 3 kr
kr Klar
Tillbaka

Sigmastocks presentkort:

Gör presentkortet mer personligt

Vem är presentkortet till?   Och vem är det ifrån?

Totalt inklusive moms
Du kommer kunna ladda ner ditt presentkort efter att betalningen är genomförd. En länk till presentkortet kommer även att skickas till din e-post.
Tillbaka